protein בשתן אצל בת שנתיים ותשעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/07/2014 | 18:05 | מאת: ליאת

שלום רב, היום ביצעו לה בדיקת שתן לבתי בת כמעט שלוש, הכל יצא תקין, PH 6.5 nitrit, ketone, bilirubin, leucocytes, erythrocytes : NEGATIVE glucose, urobilinogen: NORMAL אבל הPROTEIN יצא : 10 mg/dl האם יש מקום לדאגה? עוד לא ביקרנו אצל הרופא עוד פעם... צריך עוד בדיקות? אני יודעת שprotein בשתן לא טוב... תודה רבה

24/07/2014 | 12:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאת תראו את הבדיקה לרופא שהפנה אתכם. בד"כ לא מדובר בבעיה אורולוגית , אלה בעיה נפרולוגית אם בכלל בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים