ניתוח מיאטוטומיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/04/2014 | 18:35 | מאת: אלי

בני בן ה-5 צריך לעבור ניתוח זה. הייתי גם בחוו"ד שנייה לוודא זאת. מתלבט לגבי הרופא המנתח, אורולוג ילדים או כירורג ילדים. ההתלבטות בין מומחה לאורולוגית ילדים ומבוגרים, רופא בכיר במחלקה אורולוגית בבית חולים גדול במרכז ומנהל היחידה לאורולוגית ילדים בבית חולים אחר, בעל ותק מעל 30 שנים, לבין סגן מנהל מחלקת כירורגית ילדים בבי"ח גדול אחר במרכז גם עם ותק מעל 30 שנה. האם עדיף לניתוח זה אורולוג בכיר או כירורג ילדים בכיר?

10/04/2014 | 15:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלי, באופן עקרוני אני לא יכול להמליץ על רופאים בפורום . אני אורולוג ילדים אז ברור שאני חושב שאורולוג ילדים זה הדבר הכי טוב שהולך על פני הארץ. האמת שמדובר בהליך פשוט , גם אורולוג ילדים וגם כירוג ילדים יכול לבצע את הניתוח. בהצלחה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים