פין שקוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/03/2014 | 16:58 | מאת: רבקה

לבני בן ה 8 יש פין שקוע. זה התברר בבדיקה של אנדוקינולוג שציין שמלבד זאת הכל תקין. מקריאה באינטרנט הבנתי שזה נפוץ בעיקר אצל בנים שמנמנים, אבל מאחר וזה אינו המקרה, שאלתי היא מה עושים? האם יש צורך לגשת לאורולוג או לחזור למעקב אצל האנדוקרינולוג כפי שהציע בעוד שנה?

10/04/2014 | 15:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רבקה, האאורולוג תפקידו בין השאר לבצע ניתוחים לתיקון במידת הצורך. כאשר אני בודק ילדים אלו אני אומר להורים מה המלצתי , האם יש צורך בניתוח או לא. האנדוקרינולוג קובע אם יש לדעתו בעיה אנדוקרינית (הורמונים) לפין השקוע. בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים