תסביב הפין+היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

08/05/2024 | 11:56 | מאת: נ

שלום רב, בני בן החמישה חודשים אובחן בהיפוספדיאס ע״י המוהל רגע לפני הברית, הלכנו לבדיקה אצל אורולוג ואמר לחזור בגיל 5 חודשים, עכשיו שמלאו לו חמישה חודשים הלכנו שוב לביקורת והאורולוג איבחן גם תסביב של הפין ב70 מעלות בערך ואמר שצריך לעשות ניתוח על מנת לסובב את הפין, אני ובעלי מאוד נלחצנו מהתשובה סה״כ מדובר בתינוק בן 5 חודשים, שאלתי היא האם זה הכרחי עכשיו לעשות את זה או שאפשר בגיל יותר מאוחר? ובמידה ומחליטים לא לעשות זאת האם יהיו השלכות בעתיד או שזה יכול להסתדר לבד? אודה לך על תשובה מפורטת.

שלום רב הממצאים המתוארים הם הממצאים שרואים בילדים עם היפוספדיאס. כדי לתת יעוץ יותר פרטני חייבים לבדוק את הילד בברכה פרופ׳ פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים