ניתוח וריקוצלה דרגה 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/01/2024 | 09:27 | מאת: מייק

שלום, בן 17 עם וריקוצלה שמאל דרגה 3 וספירת זרע ממש נמוכה. האורולוג כתב oligospermia. הפנה ל lsvl. אני מבולבל- איזה סוג ניתוח עושים? מה המקובל? רופא אחד אמר לי פתיחה מינימלית בבטן תחתונה זה המקובל בעולם. רופא אחר אמר לי קשירה מיקרוסקופית. מה המקובל ביותר? תודה

שלום רב לפי הנתונים שמסרת י אטוויה לניתוח לקשירת ורידי האשך משמאל. ישנן מספר גישות לביצוע הניתוח. לכל אחת יתרונות וחסרונות. אתה צריך לדון עליהן עם המנתח בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים