בדיקת ציסטוגרפיה לפעוט בן 2

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/12/2023 | 10:11 | מאת: אלכס

מחפש יעוץ / חוו״ד לגבי בדיקת ציסטוגרפיה לתינוק בן שנתיים שסובל מהידרונפרוזיס וריפלוקס דו״צ. ללא זיהומים בשתן, קריאטינין בדם תקין. בהתייעצות אורולוג, הופנינו לבדיקת ציסטוגרפיה ומיפוי כליות. מחפש לקבל מידע לגבי נחיצות הבדיקה לאור הקרינה המשמעותית אליה הנבדק נחשף.

שלום רב אם אובחן רפלוקס דו צדדי הרי כבר נעשתה בדיקת ציסטוגרפיה? בברכה פרופ׳ לבנה

31/12/2023 | 19:10 | מאת: אלכס

נעשתה בדיקה מיד לאחר הלידה. כעת מבקשים לחזור עליה פעם נוספת לקביעת המשך טיפול אורולוגי

מנהל פורום אורולוגיית ילדים