צורת הכיפה לאחר הברית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/12/2023 | 08:52 | מאת: ליבי

בוקר טוב הבן שלי בן שנתיים לאחר הברית שלו סבל מאוד נראה כאילו החבישה לאחר הברית הייתה חזקה והכיפה נשארה צרה יותר גם הצבע של הכיפה הוא עדיין שונה מהצבע של שאר הפין על פניו נראה שיש זרימת דם ואני חושדת גם לרגישות באיזור (בבוקר שאני מחליפה טיטול רואה תזוזות אבל שמנגבת שם הוא נרתע) אבל החלפתי לו ליד חברה שאמרה שזה נראה מוזר (בזמנו שאלתי את הרופא בטיפת חלב אמר שזה נראה בסדר) מפחדת שנעשה לו נזק שפגם בצורת הפין (אם יש אפשרות לשלוח תמונה אשלח) האם זה יכול לגרום לנזק תמידי? האם בר תיקון? האם יש מצב שזה ישתפר לבד? מה עושים הלאה? ואולי אני סתם מודאגת (זה בן שני בבן הראשון לא זכור לי שהיה כך)

שלום רב אי אפשר לענות על השאלות לי בדיקת המטופל בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים