הדבקויות עור באזור הגלנס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/11/2023 | 12:31 | מאת: עמ עמ

בן 1.5 יש לו (הבחנה של אורולוג) הדבקויות עור באזור הגלנס . שלחו אותנו לשניידר לשחרור תחת אמלה. אבל התורים הם רחוקים מדי קדימה, יש אפשרות לעשות זה באופן פרטי? איפה ניתן לעשות דברים כאלו באופן פרטי?

שלום רב מניח שאפשר תפנו למרפאות הפרטיות של אורולוגים לילדים כטחח שח הח.מ. בברכה פרופ׳ לבנה

28/11/2023 | 18:38 | מאת: עמ עמ

תודה על התשובה, לא ברור לי מה זה כטחח שח הח.מ? אם כל מרפאת אורלוגיה יכולה לטפל בזה אז מדוע הופנתי מקופת חולים כללית לשניידר?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים