בליטה על אשך שמאל מזה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/08/2023 | 20:49 | מאת: בן 17 מודאג

מזה כמה חודשים שמתי לב לבליטה על אשך שמאל בתוך שק האשכים צמודה לאשך בצורת גרגיר אורז טיפה יותר גדולה בסוף קצת כאבים במפשעה הייתי אצל אורולוג שביצע בדיקה גופנית ושלח אותי לאולטרסאונד והרופא של האולטרסאונד בדק ממש בצורה יסודית ואמר שהוא לא רואה שום דבר מלבד לורציקולה קלה חזרתי לרופא האורולוג והוא אמר שהכל תקין וגם האולטרסאונד תקין אבל בכל זאת אני מרגיש את הבליטה ואני לא מתכוון ליותרת האשך האם יכול להיות שמדובר בספרמטוצלה או ציסטה שלא מופיעה באולטרסאונד זה מוזר לי שלא רואים שום זכר לבליטה ואני לא יודע האם צריך להמשיך באיזשהוא בירור או בדיקות אמר לתשובה אני מאוד מודאג שפיספסו משהו רציני

שלום רב יתכן שמדובר בספרמטוצל קטן. זה לא מדאיג אין לי הסבר מדוע אתה מרגיש והאורולוג לא וכן מדוע אולטרסאונד לא ראה את הממצא בברכה פרופ׳ לבנה

05/08/2023 | 00:11 | מאת: בן 17

תודה פרופ' לבנה אז אין צורך בבדיקות נוספות ?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים