גודל פין אצל תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/10/2013 | 11:22 | מאת: עדי

הילד שלי נחשב תינוק גדול (9 קילו). בחודש האחרון שמנו לב שהפין שלו "הולך לאיבוד בפנים" הוא שוקע מאוד עד שלא רואים כלום!!!! קראתי שאולי מדובר בכרית שומן אבל בכל זאת- מאיזה אורך פין עלי לדאוג ולקחת לרופא מומחה? רופאת ילדים שלי ביטלה אותי בצורה לא נעימה בכלל(היא כל הזמן מציקה לי שהוא שמן ושאני אניק פחות כי הוא בהנקה מלאה, ששאלתי על הפין היא צחקה ואמרה שזה בגלל שהוא שמן)

30/10/2013 | 11:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום עדי, בהחלט יתכן שמדובר בפין שקוע ., כל עוד אורך הפין תקין אין בעיה . אם את לא בטוחה תפני לאורולוג שיבדוק אותו בהארת שוליים אציין שאני לא חושב שרופאת הילדים "מציקה" לך כפי שאת ניסחת . אני מאמין שהיא רוצה לטובת הילד בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים