ילד בן 13 עם איבר קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

16/07/2023 | 15:01 | מאת: ילד בן 13

היי דר, הילד שלי בן 13 הוא פנה אליי ושאל האם זה בסדר שהפין שלו קטן ?? האמת שזה ניראה באמת קטן לא יודעת איך זה צריך להיות בגיל הזה. אבל אשמח לקבל מידע כיצד בודקים את זה? או מה עושים במצב כזה? זה מפריע לו מאוד אבל הוא ממש מתוסכל ואני אשמח לעזור לו

שלום רב ה׳רך הנכונה לבדוק את הילד. הרופאים שיכולים לבדוק ולאבחן אם מדובר בפין קטן הם אנדוקרינולוג לילדים או אורולוג לילדים. יכולים גם לפנות לרופא ילדים ולשאול את דעתו בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים