ילדה בת 5 הרטבת תחתון בזמן צחוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/07/2023 | 15:26 | מאת: אמא

שלום בת 5 הרבה פעמים היא מתאפקת וכאשר מתעוררת מהשינה אני מבקשת ממנה לכנס לשירותים היום הייתה משחקת עם אח שלה וצחקה הרבה מהצחוק ירד קצת שתן על תחתון היא לא משתינה בלילה וגם לא ביום קרה לה דבר כזה שנה שעברה והיום גם תוך צחוק כאילו פעם שנה שעברה והיום האם זה מדאיג לא ירד כמות שתן שהרטיב את המכנס אל כמה טיפות שהרטיב את התחתון תודה

שלום רב אם התופעה של הרטבה מעט ב;מן צחוק חלפה אין צורך להתייחס. אם תחזור צריך לבדוק בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים