החלמה לאחר ניתוח ריפלוקס בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/06/2023 | 10:59 | מאת: חיה

ביתי, בת שנתיים וחצי, עברה לפני שבוע וחצי ניתוח עקב ריפלוקס בדרכי השתן. הושארו בגופה סטנדים. במקום של החתך ישנם 2 צינורות דקיקים המפרישים הפרשה נוזלית מעט דמית. האם זה תקין? איך נדע שלא דולף שתן מהצינורות? כמה זמן זה יכל להימשך?

18/06/2023 | 08:16 | מאת: אורטל

היי חיה, הבן שלי גם צריך לעבור ניתוח כזה עקב רפלוקס . אשמח שתצרי איתי קשר לשמוע ממך קצת על הניתוח אם תוכלי [email protected]

שלום רב שאלות המתיחסות לנינתוח שנעשה לפני 10 ימים ולי לא ידוע איזה ניתוח , ראוי להפנות למנתח. בהצלחה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים