בן 3 כל הזמן עם תחתונים רטובים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

08/05/2023 | 17:55 | מאת: שרון

שלום, בן ה3 וחצי שלי נגמל לפני קרוב לשנה מאז עבר הרבה טלטלות והרבנ ריגרסיות, נראה לאחרונה שמצליח לשלוט טוב יותר אך לפחות פעם ביום התחתון רטוב, לא תמיד עובר את המכנסיים אבל תמיד נראה כאילו ברח, יותר מקצת. אין הרטבות לילה בכלל.

שלום רב ראוי לעשות מבפר בדיקות ולפנות לאורולוגי לילדים בברכה פרופ׳ לבנה

שלום רב יתכן שזה חלק מהגמילה והילד מתאפק עד שאיננו יכול ואז מרטיב. תנסו להרגיל אותו להתפנות כל - 1/2 2 3 שעות אם צריך וגם אם לא צריך בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים