כאבים במתן שתן ילד בן 4

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/05/2023 | 19:07 | מאת: רוז

שלום רב,בני בן 4 מספר ימים מתלונן בכאב בזמן מתן שתן.ביצענו תרבית,היא תקינה, בשתן כללי נמצא מעט דם בשתן,יום למחרת חזרנו על הבדיקה והיא נראית תקינה. הרופאה בדקה את הבטן התחתונה, הגב והאשכים והכל תקין.הוא עדיין מתלונן שכואב בעיקר כאשר מסיים את השתן. מעבר לזה חיוני ומתנהג רגיל לחלוטין. האם אני צריכה לבדוק משהו נוסף?? חוששת לפספס משהו. תודה על המענה.

שלום רב כדאי לראות את הילד כשהוא מטיל שתן או לצלם כשהוא עושה זאת בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים