מכה באשך לפני חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/04/2023 | 17:27 | מאת: יוני

קבלתי מכה באשך לפני חודש וחצי ללא נפיחות או אודם בהתחלה כאב כשאני נוגע ולאט לאט הכאב ירד הלכתי לאולטרסאונד ואמר לי הרופא שהאשך שמור אבל עדיין כואב בהליכה או בנגיעה כאב סביר האם זה נורמלי לאחר חודש וחצי או שיש לי מה לבדוק עוד ?

שלום רב, זה יכול להיות אך ראוי בדיקה ויתכן שיש צורך בחזרה על בדיקת אולטרסאונד בברכה פרופ׳ פנחס לבנה

01/05/2023 | 00:58 | מאת: יוני

תודה על התשובה !!! המקום היחיד ברשת שמקבלים תשובות !!! האמת שלאחר בדיקת האולטרסאונד הכאב גבר. ככל הנראה שהוא נגע שם. הוא שוב פצע אותי לפי השערתי ?? והכאב יורד בהדרגה (האולטרסאונד לפני 3 ימים ) ואני שואל האם יתכן שזה מכה יבשה ואני לא מניח לה להתרפאות ואם כן כדאי לתת למקום להתרפאות עוד כחודש, ואם עדיין יכאב ללכת שוב לאולטרסאונד . או שיש חשש לדלקת או משהו שמצריך בדיקה מהירה ? נ.ב בפיענוח הבודק באולטרסאונד צוין על שתי האשכים . בגודל: תקין . מרקם: אחיד . אפידידימיס-לא מעובה . אין נוזל בשק אשכים . זרימה עורקית תקינה . אין עדות לוריקוצלה אשמח לתשובתך בתודה מראש יוני

01/05/2023 | 01:00 | מאת: יוני

נ.ב שכחתי לציין שעברתי ניתוח לקיבוע אשכים עקב חשש לתסביב אשך לפני כ 15 שנים

מנהל פורום אורולוגיית ילדים