הרטבת לילה אצל בת 9.5

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

18/03/2023 | 21:34 | מאת: רועי

שלום, בתנו בת 9.5 (כיתה ד׳) עדיין לא גמולה מהרטבת לילה (ביום - תקין) ניסינו טיפול בפעמון, מספר פעמים ניתן טיפול תרופתי במינירין 120 ולאחריו 240 מ״ג. הדרכה להשתין במהלך היום כמה שיותר. כמו כן, ניכר שהיא ישנה ״חזק״ - מתקשה לקום גם כשמעירים באמצע הלילה להקים למתן שתן - וגם אז בהמשך הלילה תרטיב שוב... בדיקות שתן ואולטרה סאונד שלפוחית שתן וכליות - תקינים. דבר לא עוזר! נשמח לייעוץ מה ניתן עוד לעשות כדי לטפל בנושא? תודה!

שלום רב יש מה לעשות אך זה יעוץ פרטני וזה לא מטרתו של האתר בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים