ילד בן 9.5 לאחר ציסטוסקופיה + כריתת גידול turbt

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

11/03/2023 | 10:32 | מאת: נועה

לפני 9 ימים הילד עבר turbt , השתחררנו מבית החולים יום לאחר הניתוח עם שתן תקין , לאחר 3 ימים הופיע דם בשתן וקרישים שהצטלל ונעלם לאחר יום עם שתיה מרובה 4 ימים בערך השתן היה צלול לגמרי שקוף וחשבנו שהכל נגמר ועבר , ופתאום 9 ימים לאחר הניתוח הופיע שוב דם וקרישים בשתן . האם זה הגיוני 9 ימים לאחר הניתוח ? האם זה הגיוני שהיה נראה כי עבר הכל והשתן צלול ופתאום שוב חזר ? לא אמורה להיות הטבה ככל שמתקדמים בזמן ? מדוע יש נסיגה לאחור ? האם זה מסוכן ? לפנות למיון ?

שלום רב זה יכול לקרות אבל השאלות צריכות להיות מופנות למקום שעבר את הפעולה בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים