פיסטולה בעקבות היפוספדיאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/02/2023 | 20:21 | מאת: אנונימי

הבן שלי נולד עם היפוספדיאס קל ועקמת. בגיל חצי שנה עבר ניתוח הכולל ברית מילה. לאחר כשנה הגענו לביקורת אצל המנתח והכל היה תקין. לפני כחודשיים בערך (בגיל שנתיים) ראינו שבעת מתן שתן יוצא שתן מחור נוסף. מקריאה באינטרנט מדובר בפיסטולה וצריך לעבור ניתוח לתיקונה. האם מדובר בניתוח קשה ? המשמעות של הפיסטולה אומר שהניתוח בעצם לא צלח ? מתלבטת האם לחזור לאותו רופא שניתח אותנו או ללכת לרופא אחר.

שלום רב, פיסטולה אחרי תיקון היפוספדיאס סיבוך חדוע. התיקון תלוי בעיקר במיקום הפיסטולה. כך שישנהן כמה אפשרויות ואי אפשר לענות ללא בדיקת הילד בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים