דלקת

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

04/10/2013 | 11:55 | מאת: שמואל כהן

שלום דר אני דוד מודעג החינית שלי בת 12 חודשים יש לה 4 ימים חום בן 38 ל40 בבדיקה דם תקין גרון תקין בבדיק שתן תרבית יתגל דלקת בשטן ולחן אושפזה בבית חולים דר הים זה בעיה בגיל קזה קטן לקבל דלקת מה התיפול למה ישפזו אותה בבית חולים זה קורה בגיל קז קטן תודה דר שבת שלום

04/10/2013 | 18:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שמואל, כל הכבוד על הדאגה לאחיינית שלך. דלקת בדרכי השתן בגיל זה לא כל כך נדירה כפי שנוטים לחשוב. אחרי שהילדה משתחררת מבית החולים חשוב לראות אותה ולהחליט על המשך טיפול ומעקב. בד"כ אני ממליץ על ביצוע אולטרהסאונד ולפי תוצאות הבדיקה להמשיך בבירור. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים