ניתוח ברית מילה כירורגית עם תיקון עקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/01/2023 | 09:45 | מאת: אלי

הבן שלנו בן חצי שנה עתיד לעבור ניתוח של ברית מילה כירורגית עם תיקון עקמת קשה מולדת. (לא עבר ברית כיוון שהוחלט שהעורלה נדרשת לצורך התיקון בניתוח). רציתי לשאול כמה ימי החלמה בדרכ נדרשים לאחר הניתוח? הבנתי שמשתחררים הביתה באותו יום, אך לא קיבלנו הסבר לגבי ההחלמה לאחר מכן (צריכים להתכונן מבחינת חופש מעבודה וכו'). תודה רבה!

שלום רב עליכם לפנות למנתח והוא אמור לתת לכם את המידע. ישנן גישות שונות לתירון עקמת. תלוי מה סיבת העקמת. בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים