ילדה בת 8 עם טפטוף שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/12/2022 | 20:03 | מאת: שירן

שלום אשמח לייעוץ. הבת שלי בת 8 לאחר הטלת שתן מטפטפת בתחתון לאחר 5-10 דק. בין השתנה להשתנה יבשה. בלילה יבשה. עשינו צילום עמוד שדרה תקין עשינו u.s כליות תקינות התרוקנות 50%. מאז חודש בתרגילי אגן בפזיו, מתן סיבים לעידוד צואה, השתנה כפולה ובמתנה של 5 דק בשרותים. לצערי אין שום שינוי. האם יש לך המלצה נוספת? תודה

שלום רב הפורום הוא לא ל טיפול רפואי . חסר מידע ואתם כנראה צריכים ייעוץ אישי פרטני בהצלחה פרו׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים