התעוררות להשתנה פעם אחד בלילה...

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

16/12/2022 | 03:39 | מאת: אמא מודאגת

שלום בן שלי בן 13 הוא שחקן כדור רגל מתאמן רוב השבוע שמתי לה שהוא מתעורר פעם אחד בלילה ברוב הימים להשתין וכמעט באותו שעה בסביבות שלוש וחצי במהלך היום אין תדירות השתנה גבוהה הוא כן שותה קולה בלילה לפעמים ובאימון כדור רגל שמסתיים בערב שותה האם זה שהוא מתעורר פעם אחד להשתנה בלילה מעיד על בעיה ? בריא ברוך השם אין בעיות מיוחדות מתי זה מרמז על בעיה האם עליי לרוץ לבדיקות קצת נלחצתי עלי לבצע לו בדיקות??

שלום רב הסביר ביותר שהוא שותה הרבה לפני השינה. אם ממשיך כדאי לפחו לבצע בדיקת שתן כללית בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים