הידבקות בפין - בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

17/11/2022 | 18:00 | מאת: שיר

שלום, לפני יומיים ביקרנו אצל אורולוג ילדים שפתח בעדינות הידבקות בפין. הוא הנחה למרוח 3 פעמים ביום למשך 10 ימים משחה בשם דרמקומבין. בגלל שהמשחה מכילה סטרואידים אני מעדיפה להימנע ממנה, במיוחד שמדובר במקום סגור עם חיתול. האם זה בסדר שלא אמרח/אקצר את ימי הטיפול או שאני יכולה לעשות נזק? יש משהו חלופי ללא סטרואידים? מה בכלל מטרת המשחה? למנוע הידבקות חוזרת או למנוע זיהום ולטפל/לרפא את המקום? אציין שאני מקפידה בימים אלו על היגיינה ביתר שאת וכן על מתיחת העור, ומורחת בינתיים בפנטן רגיל. תודה

שלום ר לטעמי אפשר להשתמש בשמן תינוקות אבל תתיעצו עם הרופא שביצע את הפעולה בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים