הכתמות שתן ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/10/2022 | 21:19 | מאת: שירן

שלום ביתי בת 8. לאחר מתן שתן יושבת עוד 2-3 דקות באסלה. מנגבת היטב. ובכל זאת לאחר 5-6 דקות יש הכתמת שתן. זה נראה כאילו 7-8 הטיפות האחרונות יוצאות לאחר 5 דקות. אין הרטבות בין השתנה להשתנה. לילה יבש מתפנה בשעות קבועות 7 בבוקר 2 בצהריים 7 בערב.

שלום רב כנראה חלק מהשתן בעת הטלת שתן נכנס לנרתיק ואח״כ יוצא. הפיתרון השתנה כפולה ולהמתין מעט בשרותים לאחר הטלת השתן בברכה פרופ׳ לבנה

12/11/2022 | 19:47 | מאת: שירן

תודה על המענה. אנחנו ממתינות5 דקות וזה לא עוזר. מה המשמעות של השתנה כפולה? תודה.

מנהל פורום אורולוגיית ילדים