בעיה דחופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/08/2013 | 11:20 | מאת: אנונימי

שלום רב , לפני כמספר שבועות אוננתי בקצה קצת מהיר כשלא היה כל כך גירוי כי אני רגיל לאונן 2-3 ביום ואולי זה מה שמשפיע על כך , אוננתי קצת מהר והזפה ירדה במכה אחת למטה , טיפה יתנפח לי וחזר למצב המקורי , היה שטף דם לא משהו רציני אך לא היו לי כאבים בעת ירידת הזקפה הרגשתי כאילו חוט נפרם אך לא כאב לי , מאז אני מצליח להגיע לזקפה מלאה רק בזמן שכיבה או ישיבה בזמן גירוי חזק , אך לא מצליח לשמור על הזקפה , היא רפויה כזו ואינה קשיחה כלל ויורדת מהר מאוד לעומת לפני המקרה זקפה נוקשה ביותר עד כדי פעם ב .. כאב קטן ויציבה לאורך זמן , האם זהו שבר בפין או יכולה להיות בעיה אחרת , נכנסתי לסרטים לאחר שקראתי כל מיני דברים באתרים שיש לבצע ניתוח מיידי כי אחרת יהיה מאוחר מידי להציל את מנגנון הזקפה ויהיו בעיות זקפה בעתיד . תודה.

29/08/2013 | 07:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, בהחלט יכול להיות שמדובר בשבר של הפין. אתה צריך לפנות לאורולוג

מנהל פורום אורולוגיית ילדים