הפרשה לבנה מהפין ילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/10/2022 | 17:46 | מאת: טלי

שלום בני בן שלוש, בריא ופעלתן לאחרונה מתאפק הרבה לפיפי, רוקד והולך רק כשחייב, לעיתים קרובות בורח לו קצת בתחתונים. אני מניחה שקשור למעבר לגן חדש וצורך בשליטה. בזמן האחרון ראיתי כמה פעמים מעט הפרשה לבנה משחתית על התחתונים שלו, וגם מעט על עטרת הפין, ממש הכתמה קלה ולא מעבר. המראה מזכיר שאריות של משחת החתלה, אבל לא מרחתי לו דבר כמובן. הוא לא מתלונן על דבר. האם דורש בדיקה? האם קשור להתאפקות הארוכה? תודה

שלום רב ראוי לבדוק יתכן ויש לו הידבקויות עור הפין לעטרה בברכה פרופ, לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים