כאבים בפי הטבעת אצל ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/04/2022 | 07:56 | מאת: סבתא

ילדה בת שנתיים וחצי מתלוננת על כאבים בפי הטבעת. הכאבים לא קשורים למתן שתן, לא עושה פיפי בתדירות גבוהה. לא הצלחנו לאסוף שתן ,כדי בכל זאת לשלול ציסטיטיס. רופא ילדים ראה באיזור קצת אדום והמליץ מריחת קרם טבאקוטן. לא עוזר ואנחנו לא רואים שם עור דלקתי. אודה להמלצות.

שלום רב לא נראה שקשור לתחום התמחותי. אבל אחד הדברים שיכולים לגרום לסימפטומים אלה הם תולעים באזור. רופאי הילדים בקיאים בנושא בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים