שאלות על נטיית הפין שלי ועל האשכים שלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/08/2013 | 23:11 | מאת: דניל

שלום, אני בן 15. הפין שלי נוטה לשמאל והאשך הימני שלי יותר נמוך וגדול מהשמאלי: 1. התחלתי לאונן בערך בגיל 11-12, אבל אז לא ממש ייחסתי חשיבות לאיך לאונן נכון(כלומר, לאונן עם חומר סיכה וכדומה) מסיבה פשוטה שלא ידעתי שיש לזה חשיבות. בנוסף אוננתי בצורה חדה מאוד לכיוון שמאל. האם אלה סיהות שבגללן ין שלי נוטה לצד שמאל? 2. מדוע האשך הימני שלי יותר נמוך ויותר גדול מהשמאל? לא זכורות לי פגיעות חמורות באשך או משהו דומה לכך. 3. האם כדי לי ללכת לבדיקה אצל אורולוג? 4. אם מומלץ ללכת לבדיקה, איך אני אמור לספר על כך להורים שלי ולמי יותר כדי לספר קודם, לאמא או לאבא ?

06/08/2013 | 17:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אתה צריך לספר להורים שלך , תדבר קודם עם ההרוה שיותר נוח לך לדבר איתו בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים