מיאטיטיס- ילד בן 6- אשמח לקבל מידע

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/03/2022 | 08:23 | מאת: עדי

שלום, בני בן ה-6 אמור לעבור פעולה בשם מיאטיטיס. הבנתי שהפעולה מבוצעת בהרדמה מלאה. 1. מדוע יש צורך בהרדמה מלאה במקום טשטוש או אלחוש מקומי? 2. מהו משך ההחלמה מהפעולה? צפויים כאבים והגבלות כלשהן? אודה מאד לתשובה.. מוטרדת מהסיפור הזה... תודה!

שלום רב ברוב המקומות הפעולה מתבצעת בהרדמה יחסית שטחית בהתאם לניתוח. אין הבדל עקרוני בין טשטוש לבין הרדמה. לגבי שניהם ההכנה אותו הדבר ושניהם מתבצעים ע״י מומחה להרדמה. כאשר מדובר בפעולה בפין שהיא אומנם קצרה אך צריך שהפעולה לא תכאיב לילד ושהוא לא יזוז. ההחלמה מהירה כעבור יום -יומיים חוזר למסגרת הרגילה בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים