פין חבוי - ילד בן 11

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/10/2021 | 20:45 | מאת: חנה

שלום ד״ר, לבני בן ה11 יש פין קטן מדדתי בזמן ריפיון 3 ס״מ.. בביקור אצל אורולוג ילדים נאמר שיש לו פין חבוי ושזה נראה בסדר ולחכות שיגדל,אבל אנחנו ממש מודאגים זה נראה ממש קטן לגיל ולא פרופורציונלי לגופו, מה אפשר לעשות? תודה, חנה.

09/10/2021 | 14:43 | מאת: PL

שלום רב, ראוי להתייעץ עם אנדוקרינולוג לילדים בברכה פרופ' לבנה

שלום רב כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג לילדים בברכה פרופ' לבנה

שלום רב, ראוי להתייעץ עם אנדוקרינולוג לילדים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים