גוש באשך שמאל כבק שנה לא תופעות לוואי של סרטן או כאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

24/05/2021 | 18:09 | מאת: גוש קטן באשך שמאל

שלום קוראים לי דוד אני בן 15 מהמרכז ואני כבר שנה מרגיש גוש קטן באשך שמאל שגודלו פחות מס"מ 1 ואני לא יודע מה זה אין לי תופעות לוואי של סרטן בכלל אפילו לא תופעת לוואי אחת מה זה יכול להיות ?

שלום רב כדאי לבדוק אותך. יתכן ומדובר במה שנקרא ציסטה של יותרת האשך בברכה פרופ' לבנה

27/05/2021 | 23:26 | מאת: גוש אשך

מה הסימםטומים של ציסטה ביותרת האשך מה הטיפול בה , ואני מרגיש לםעמים כאילו רגל שמאל שלי תפוסה מעט וקצת כאבי ראש זה קשור לזה ?

27/05/2021 | 23:35 | מאת: גוש אשך

רק רוצה להוסיף שהגוש מרגיש כאילו אפשר לתלוש אותו והוא לא כולו דבוק לאשך רק חלק קטן והשאר לא כלומר אפשר להזיז אותו קצת אבל לא להזיז ממקום אחד לאחר באותו מקום שהוא מופיע הגוש אפשר כזה לסובב את הגוש

28/05/2021 | 22:34 | מאת: גוש אשך

?? פרופסור אפשר פנחס אפשר תשובה לשאלה שלי

מנהל פורום אורולוגיית ילדים