עור האשכים והפין "נדבקים" אחד לשני

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

23/05/2021 | 21:35 | מאת: אמאל'ה

שלום, בני בן 4. בחודשיים האחרונים הבחנתי שלעיתים קורה שכשהוא עושה פיפי השתן יורד למטה (מאונך, בעצם על המכנסיים שלו המופשלות) ולא בקשת כמו בדר"כ. שמתי לב שלפעמים העור של האשכים והפין "נדבקים" אחד לשני ובעצם כך הפין נשאר מוטה כלפי מטה בעת עשית פיפי. מה ניתן לעשות? רוצה לציין שחשבתי שאולי בעיה עורית ולכן כבר חודשיים מקלחת בשמן מקלחת ולפעמים מוסיפה שמן לאמבטיה אך זה עדיין קורה. אודה מאד לעזרה לילדון שממש עצוב כשהוא עושה פיפי על עצמו בטעות. תודה

שלוך רב תנסו ללמד אותו לפני הטלת שתן שימשוך את הפין כלפי מעלה או שימשוך את שק האשכים לכוון מטה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים