הרטבה..... .... ...

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/05/2021 | 19:59 | מאת: אמא

שלום בת שלי בת 2.8 מגיל שניתיים היא גמולה ולא מרטיבה בלילה אולי פעמיים או שלוש מאז שנגמלה. הולכת לשירותים כל שלוש ארבע שעות לפני יומיים הייתה משחקת בחצר עם בני דוד שלה ופתאום השתינה על המכנסיים וגם אתמול הייתה משחקת גם השתינה על עצמה והיום באמצע משחק בדקתי אותה והתחתון רטוב לא יודעת מה קרה לה בצענו בדיקת שתן לפני שבועיים בגלל גירוד ויצא שלילי ובדיקת שתן כללית תקינה אבל עכשוי אין גירוד או חום או עייפות האם זה יכול לנבוע ממשהו התנהגותי אני מפחדת שיש לה בעיה

שלום רב לא נשמע שישנה בעיה. הילדה היתה עסוקה במשחקים ושכחה ללכת לשרותים. אם תזכירו לה במהלך משחקיה ללכת לשרותים לא צפוי שההרטבה תחזור בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים