תדירות מתן שתן........

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

24/04/2021 | 01:34 | מאת: מירי

שלום בת שלי בת שנתיים וחצי נגמלה בגיל שנתיים מרגישה לאחרונה שהיא מחזיקה הרבה זמן ללא פיפי היא לא שותה הרבה נכנסת לשירותים לפיפי בסביבות 5 פעמים בהפרש כמה שעות ולפעמים אני אומרת לה ללכת ולהטיל שתן לא יודעת מדאיג אותי התופעה לא יודעת אם היא מחזיקה את עצמה לא לתת שתן...אין כאב או משהו מיוחד ומרגישה כאשר היא שותה יותר מבקשת לעשות פיפי יותר מה לעשות האם מעיד על דבר מסוכן היא כבר 7 חודשים בלי טיטול עשינות בדיקת שתן לאחרונה והכול תקין בבדיקה שתן כללית וגם תרבית ..תודה

שלום רב זת נטיה של הילדים להתאפק. זה לא מסוכן אבל רצוי להרגיל את הילדים להטיל שתן כל 3-4 שעות בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים