בדיקת שתן ......וחלבון

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

18/04/2021 | 15:59 | מאת: אמא

שלום אני אנא לבת 10 בראיה בדרך כלל בצענו בדיקת שתן עקב התלוננה בשבוע שעבר כמעט יומיים היה לה כאב קל כאשר הייתה מטילה שתן אבל זה נעלם .ובכל זאות בצענו בדיקת שתן כללית ותרבית היום. בדיקת שתן כללי הבדיקהGLUCOSE - U STRIP תוצאהNORMAL שם הבדיקהBILIRUBIN- U STRIP תוצאהNEG שם הבדיקהKETONES- U STRIP תוצאהNEG שם הבדיקהSPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה1.030 (הבידקה הזו בדיוק לפי ערך גבוה תקין ) טווח הנורמה מ 1.001עד 1.030 שם הבדיקהPH- U STRIP תוצאה6.0 שם הבדיקהPROTEIN- U STRIP תוצאה30 mg/dl שם הבדיקהUROBILINOGEN-U STRIP תוצאהNORMAL שם הבדיקהRBC calc. - U STRIP תוצאהNEG שם הבדיקהNITRITE- U STRIP תוצאהNEG שם הבדיקהLEUCOCYTES - U STRIP תוצאה500 /µl (הרופא טוען אולי המקום לא היה נקי) מאדיג אותי נוכחות חלבון בשתן רוצה לציין שאנחנו מהמגזר ויש לו חודש צום והיא צמה וכמעט לא שותה מים והיום בבוקר כאשר בקשתי ממנה ליטול שתן כדי לשלוח לבדיקה היא בקושי נתנה לי כמות ממש ממש קטנה ..אולי תוצאות החלבון מצביעה על התייבשות אני מאוד נלחצתי וקראיתי שזה קשור לכליות אשמח לחוות דעת

18/04/2021 | 17:03 | מאת: אמא

יש לציין בשתן שנתנה בבוקר היה מעט הפרשות בתוכו לא יודעת אם זה קשור לויקוציטים גבוהים

שלום רב צריך לקבל תשובת התרבית כשיש זיהום יש גם חלבון תתיעצי עם רופא ילדים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים