כאב בטן תחתונה ....חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/04/2021 | 11:33 | מאת: מירי

שלום בת שלי בת 9 כמעט יומיים מתלוננת שכאב לה בטן תחתונה כאשר מטיחלה שתן אין צריבה או כאב בפתח הנרתיק רק כאב בבטן תחתונה רופא ילדים אמר לבצע תרבית שתן ממה יכול לגרום תחושה כזו במהלך היום לא כאב והיא חיונית אין חום לפני שלוש שנים בצענו us בטן תחתונה וכליות ונראה תקין בגלל דלקת שהייתה לה . אני לחוצה מאוד היא כמעט ולא שותה מים

20/04/2021 | 05:25 | מאת: מירי

שלום רב ישנן סיבות רבות לכאבי בטן. אחת מהן זאת דלקת בשתן. ולכן ראוי לבצע בדיקת שתן. אם נשלל דלקת בשתן ראוי שרופא הילדים יבדוק ויחליט מה צריך לעשות. בברכה פרופ' לבנה

20/04/2021 | 05:26 | מאת: מירי

שלום רב ישנן סיבות רבות לכאבי בטן. אחת מהן זאת דלקת בשתן. ולכן ראוי לבצע בדיקת שתן. אם נשלל דלקת בשתן ראוי שרופא הילדים יבדוק ויחליט מה צריך לעשות. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים