עכשיו כאשר הילד שלי גמול ..

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/06/2013 | 19:08 | מאת: אורנה

הוא בן שנתיים ו 10 חודשים . ועושה פיפי בעמידה אני רואה הבדלים מאוד גדולים בפין של הילדים בגיל הזה . של הילד שלי ארוך יחסית , חלקו עור מקומט , ויש לו בחלק האחרון בזמן זיקפה נטייה קטנה ימינה . אין לו בעייה עם עשיית פיפי . עושה בתדירות גדולה יחסית ובכל פעם כמות קטנה . אודה להתייחסותך .. תודה אורנה

11/06/2013 | 09:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אורנה, אני לא בטוח שאני מבין מה את מצפה שאענה לך. אם את מודאגת רצוי שתפני לאורולוג ילדים אשמח לבדוק אותו בברכה,

מנהל פורום אורולוגיית ילדים