השתנה מרובה ילד בן 11

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

06/03/2021 | 14:45 | מאת: טל

שלום.. בני בן ה11 לאחרונה הולך המון פעמים לשירותים .יכול להגיע ל14 פעם ביום ..רק בשעות ערות.בלילה כלום..בדקנו סוכר,בדם ובשתן והכל תקין ...מה יכולה להיות הסיבה ?

שלום רב צריך לשלול גם זיהום בשתן על ידי תרבית שתן. לעתים צריך לבדוק שהילד לא שותה יותר מדי לעתים הסיבה לא ידועה ואם נשלל זיהום ושתיה מרובה ביום וכיון שלא קורה גם בלילה לרוב חולף מעצמו. כאמור צריך לשלו כמה סיבות בברכה פרופ' לבנה

07/03/2021 | 22:13 | מאת: טל

שלום דוקטור, עשינו בדיקת שתן ...לא סטיק והכל יצא תקין..זה שולל דלקת נכון? וגם לא שורף לו בעת הטלה...שמעתי שגם מחוסר שתיית נוזלים זו סיבה ..זה נכון? בכל אופן הפנו אותי לאולטרה סאונד לראות באם נשארת יתרה....לבנתיים עד התור המיועד אני סופרת פעמים...בנתיים בממוצע עושה 9 פעמים ... תודה על תשובתך טל ..

מנהל פורום אורולוגיית ילדים