עזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

17/05/2013 | 02:33 | מאת: לא ידוע

בן 16.5 שמתי לב שאוננות מוגברת גורמת להורמונים בגוף שלי לפעול הוכחות לכך שעה עד שעתיים אחרי האוננות רואים שינוי לרעה בפצעי בגרות על הפנים האם כל ההגברה ההורמנלית הזאת עושה לי נזק אולי צמיחת שערות על גופי הוקדמה בעקבות כך?

18/05/2013 | 19:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ההורמון טסטוסטרון המופרש מגופך גורם לשיעור, פצעי בגרות ויצר מיני. ככל שמקיימים יותר יחסי מין/אוננות התאבון המיני גם כן עולה. לכן יש פה סוג של ביצה ותרנגולת. במקרה זה סביר להניח שמה שהיה ראשון זה הפרשת הורמונים בברכה,

19/05/2013 | 14:52 | מאת: לא ידוע

מנסה להיגמל אך לא מצליח ולא הבנתי את תשובתך זאת אומרת שזהו תהליך טבעי ואין השפעה שלי על כך? תודה!

מנהל פורום אורולוגיית ילדים