ורידים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

15/05/2013 | 15:12 | מאת: שלום

שלום, אני בן 28 ושאלתי היא לגביי ורידים בפין. בעת זיקפה מופיעים סביב בסיס הפין שלי ורידים בולטים חלקם אדומים וחלקם כחולים...גדולים וקטנים. נראה שהם נמצאים ממש מאחורי שכבת העור הדקה. אני ממוצא אירופאי וצבע העור שלי בהיר מאוד. בנוסף, יש מין כתם אדום שנראה כמו שתף דם בגודל של אפון. הדברים הללו קיימים כבר שנים רבות, אין לי כאבים והתפקוד המיני תקין, אבל רציתי לשאול אם הם מהווים בעיה? אני יכול לצרף תמונה ממוקדמת (שלא רואים בה מה שלא צריך) תודה רבה!

18/05/2013 | 19:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שלום, ברצוני להביא לתשומת ליבך שאתה נמצא בפורום אורולוגית ילדים (אתה כבר לא ילד) בכל מקרה , מצב כמו שאתה מתאר בד"כ לא מהווה בעיה, עם זאת , במידה ומופיעים כאבים יש לפנות לטיפול בכל מקרה רצוי שתפנה לבדיקה , אשמח לעזור לך. אנא ,אנא אל תשלח תמונות בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים