נפיחות מתחת לעטרה / מלמטה של הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

20/12/2020 | 21:45 | מאת: נדב

שלום, בני בן שנתיים וחצי עבר שתי ניתוחים לתיקון היפוספדיאס (האחרון לפני חצי שנה שהיה הרחבת הצרת פתח השופכה). בחודש האחרון שמנו לב כי הוא מרבה לגעת ולחכך את האיזור ולפני כמה ימים התחיל קצת להתלונן על המקום. כשבחנו מקרוב שמנו לב שבעיקר בשעות הערב מתחת לעטרה (כשמרימים את הפין) יש נפיחות ואדמומיות קלה. רופא בדק אמר שלא רואה זיהום והוא לא יודע מה זה... אך אנחנו מודאגים מאחר וזה הרבה זמן שמציק לו וכל ערב נראה נפוח ואדמומי. תוכל לייעץ מה זה יכול להיות? האם כדאי למרוח סינטומיצין לכל מקרה? תודה מראש

שלום רב ראוי לפנות לרופא שעשה את ניתוח ההיפוספדיאס בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים