כמות שתן גדולה בלילה - בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/06/2020 | 18:37 | מאת: נועה

שלום, בני בן 3 גמול (פחות או יותר) ביום אך עדיין עם חיתול בשנת צהריים ובלילה. כבר בערך שנה שהוא נותן המון שתן בלילות (בחיתול), גם אם לא שתה הרבה מים בארוחת הערב. הכמות גדולה עד כדי כך שאם אנחנו לא מחליפים לו חיתול באמצע הלילה הוא קם בבריכה של פיפי (ניסינו כל מני חיתולים וכלום לא עזר). האם זה נשמע תקין?

שלום רב בגיל זה יש עדין הרבה מאד ילדים שמרטיבים בלילה. הסיבה העיקרית לכמות שתן גדולה בלילה היא שתיה רבה לפני השינה. כדאי שתשימו לב אם המשך יום הוא הולך לשירותים לעיתים קרובות. בברכה פרופ׳ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים