דקירות בצינור הזרע אצל ילד בן 14

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/05/2020 | 10:20 | מאת: מייק

היי הילד שלי בן 14 ושדיברנו שמתי לב שמשהו אצלו לא בסדר ושהוא כל הזמן מתעסק בפין כאילו כואב לו אחרי שדיברתי איתו מספר רב של פעמים הוא אמר שלי שיש לו דקירות באחד הצינורות(לטענתו צינור הזרע) האם זה נורמאלי?? בכל זאת הוא מתבגר

שלום רב אני מניח שמדובר בנער בן 14 שנים. יתכן שהוא שם לב לשינויים גופניים שקורים בעת גיל ההתבגרות וכך הוא מבטא זאת. כעיקרון במצב תקין לא אמורים להיות תחושות של דקירות. גם לא ברור לי מה הכוונה לצינור הזרע? האם הוא יודע שצינור דרכו ההזרע יוצא הוא אותו צינור שהשתן יוצא ? צינור הנקרא שופכה. בברכה פרופ' לבנה

20/05/2020 | 01:52 | מאת: מייק

ככה הוא אמר לי לא יודע מאיפה הוא יודע את זה האם צריך ללכת לרופא או שלתת לזה כמה ימים ושבועות לעבור לחצתי ושאלתי אותו היום עד שהוא אמר לי שזה אחרי שהוא מאונן ואז הפסקתי לשואל אותו

שלום רב הנער זקוק לעידוד. אם ההורים יכולים לעשו זאת ולהסביר לו שזה נורמלי לאונן ולהסביר לו מההאנטומיה והפיסיולוגיה שקשורים ללייצור ולפליטת זרע. וכמובן שאוננות לא גורמת לנזק. אם הורים לא יכולים לעשות זאת רופא המשפחה או במידת הנדרש רופא שעוסק בתחום. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים