כמות גדולה של שתן בלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/04/2020 | 00:02 | מאת: נועה

הבן שלי בן 3, לא גמול בלילה, וכבר תקופה ארוכה שקם כמעט כל בוקר רטוב מפיפי (החיתול שלו ספוג לגמרי). דבר דומה קרה גם בגיל שנה, עד שעברנו לחיתול מכנסיים וזה הפסיק, אך הפעם כלום לא עוזר (ניסינו כל מני חיתולים). הוא עושה פיפי לפני השינה והוא לא שותה הרבה בארוחת ערב (לעיתים הוא לא שותה בכלל!) אנחנו מנסים להבין למה כל יום הוא קם רטוב מפיפי...נראה שיש כמות מאוד גדולה של שתן במהלך הלילה - האם יש בעיה רפואית כלשהי שצריך לבדוק? תודה

14/04/2020 | 13:49 | מאת: נועה

גם החלפת חיתול באמצע הלילה לא תמיד עוזרת...עדיין יכול לקום רטוב בבוקר מפיפי

שלום רב לא נשמע שיש בעיה. ההתייחסות להרטבה לילית היא מגיל 5 שנים. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים