נפיחות בפין לאחר חיסון בגיל חודשיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

06/11/2019 | 09:08 | מאת: ירדנה

בוקר טוב פרופ' ליבנה הבן שלי בן חודשיים, עבר אתמול חיסונים של גיל חודשיים בטיפת חלב והכל היה תקין. הבוקר התעורר עם נפיחות בפין . המליצו לנו למרוח לו טבעקוטן. האם זה מספיק לדעתך או שיש צורך בבירור דחוף? תודה ויום נעים ירדנה

12/11/2019 | 21:15 | מאת: p

שלום רב איני סבור שקשור לחיסון. אם לא חלף להיבדק ע"י רופא ילדים. בברכה פרופ' לבנה

12/11/2019 | 21:17 | מאת: פ

שלום רב לא סבור שקשור לחיסון. אם לא חלף ראוי בדיקה אצל רופא ילדים בברכה פרופ' לבנה

שלום רב לא סבור שקשור לחיסון. אם לא חלף ראוי שיבדק ע"י רופא ילדים בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים