לגבי ניתוח upj בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

17/09/2019 | 00:07 | מאת: עדן

ד"ר שלום הבן שלנו סבל מאגן כליתי מורחב שהגיע ל4.5 ס"מ והוחלט על ניתוח . ביצענו אותו וכעת מחכים להוצאת הסטנט . שאלתי - מהניסיון שלך ד"ר , מתי אפשרי לראות הטבה ? פרק זמן של כמה חודשים להערכתך ? תודה מראש תודה ויום טוב

שלום רב אחרי ניתוח לתיקון חסימה במעבר אגן שופכן ההרחבה שהיתה יכולה להישאר כפי שהיה לפני הניתוח. הדבר החשוב שלא תהייה החמרה ובבדיקת מיפוי שנעשית לא מיד לאחר הניתוח יהיה שיפור. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים