פרופ. ליבנה הנכבד שאלה על דלקת בשתן לילדה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

05/08/2019 | 11:47 | מאת: סבתא

לנכדתי בת ה-7 דלקת כרונית בשתן. הבדיקה האחרונה הראתה חיידק staphylococcus lugdunensis הניטריטים positive לוקציטים 500 וכל השאר תקין: הכוונה ph ketone glucose urobilinogen bilirubin protein כל זה תקין היא נטלה אנטיביוטיקה בהתאם להוראות אך עדיין יש דלקת.או שהיא נעלמת וחוזרת. אציין כי הדלקת אינה מורגשת אצלה. אין חום והיא אינה מתלוננת על צריבה! ילדה שמחה חכמה ומתפקדת. האם אפשר להתעלם? מהי המלצתך? לתשובתך אודה.

שלום רב לעתים דלקת בשתן ללא סימפטומים ובעיקר ללא חום לא מצריכה טיפול. רצוי שתתיעצו קודם עם רופא הילדים. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים