פין נוטה הצידה והרטבת לילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

31/07/2019 | 10:50 | מאת: תמר

שלום, הבן שלי בן שנתיים וחצי. גמול מספר חודשים ביום ובלילה והכל היה בסדר. לפני שלושה שבועות התחיל להרטיב בלילה. בהתחלה פעם בשלושה-ארבעה לילות ובשבוע האחרון - כמעט כל לילה. זאת על אף שלא השתנה שום דבר חיצוני בתנאי/הרגלי השינה. בעלי חושב שזה יכול להיות קשור לעובדה שהפין שלו נוטה מעט הצידה (גם כשהוא נותן שתן, השתן יוצא בזווית הצידה) . אני חושבת שאין קשר בין שני הדברים ושסביר יותר שמדובר במשבר רגשי כלשהו, או בקשר לעובדה שסובל לאחרונה מתולעים חוזרות ונשנות. אשמח לקבל חוות דעת והמלצה לגבי אופי הבירור הרצוי.

שלום רב אין קשר בין הרטבת לילדה לסטיה של הפין. יכול להיות שהוא עדין "צעיר" מדי לגמילת לילה. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים