מתן שתן בתדירות גבוהה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

08/04/2019 | 19:03 | מאת: אורנית

שלום רב, ביתי בת ה4 החלה בשבועות האחרונים לתת שתן במשך היום בתדירות גבוהה. היא יכולה כל 10-15 דקות לגשת לעשות פיפי בשירותים ובמשך הלילה מצליחה לשמור את הפיפי מעל 6 שעות רצוף. (קמה לפיפי בין פעם לפעמיים). הלחיצו אותי שאולי משהו לא תקין כי היא מתפנה המון ואני קצת דואגת אשמח למענה. תודה

שלום רב מספר שאלות הבהרה: מעבר לתכיפות יש עוד סימפטומים כגון כאבים או צריבה בהטלת השתן ובודאי אם יש חום? האם התופעה מפריעה לילדה? בודאי שראוי לעשות בדיקת שתן כללית ותרבית כדי לשלול זלקת בשתן בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים